Meistä

YritysAkatemia

YritysAkatemia on perheyritys, jonka koulutusperiaatteena on asiakaslähtöinen, ajankohtainen ja laadukas palvelu. Vahvuuksiamme ovat vankka 30 vuoden kokemus alalla sekä kouluttajien rautainen ammattitaito.

Löydät koulutuskalenteristamme koulutuksia laidasta laitaan, taloushallinnosta johtamistaidon koulutuksiin, vuorovaikutustaitojen huollosta palkkahallinnon haasteisiin, sekä sopimusoikeuden kiemuroista julkisiin hankintoihin. Koulutuksemme ovat etäkoulutuksia tai pienryhmämuotoisia lähikoulutuksia. Järjestämme myös räätälöityjä koulutuksia, jolloin koulutuksen voi toteuttaa yrityksen omissa tiloissa lähikoulutuksena tai webinaarina. 

Tällä hetkellä Helsingin toimistollamme työskentelee toimitusjohtamme Olli sekä koulutuskoordinaattorimme Kirsi. Turun toimistolla markkinoinnista vastaa Outi. Työtehtäviimme kuuluu myös varmistaa että kaikki sujuu hyvin koulutuspaikoilla ja koulutuksessa.

Koulutustilaisuuksia järjestetään vuodessa noin 200 ja vuosittainen koulutettavien määrä on noin 4 000. Koulutuksia toivotaan usein muuallekin kuin Helsinkiin, joten niitä löytyy mm. Turusta, Tampereelta, Oulusta, Kuopiosta sekä Lappeenrannasta.

Löydätkö sinä omasi? Koulutuskalenteri

Ota yhteyttä sähköpostilla:

Olli Kalmari
toimitusjohtaja
olli.kalmari@yritysakatemia.fi

Kirsi Siili
koulutuskoordinaattori
kirsi.siili@yritysakatemia.fi

Outi Suni
markkinointikoordinaattori
outi.suni@yritysakatemia.fi