TikTok for business ja mainonta

Webinaarin ajankohta:
to, 13. huhti, 2023 klo 13.00 - 16.00

TikTok-mainonta on täällä – miten sitä tehdään ja kenelle se sopii? TikTokin maine on ollut nuorten tanssikanavissa ja huumorissa, mutta yritykset löytävät sieltä liiketoiminnan. Miljardi käyttäjää on ylittynyt viime vuonna ja Suomessakin on yli miljoona tiliä. Mutta kuinka paljon käyttäjiä on eri segmenteissä?

Onko TikTok otettava viestinnän portfolioon ja kuinka? Minkälaiselle yritykselle TikTok sopii? TikTok ei ole ohimenevä ilmiö, vaan se on otettava haltuun yrityksissä.

Koulutuksen sisältö

Kouluttaja

Jarkko Koivuniemi
Tieto- ja teknologia-arkkitehti, Suomen Ammattipuhujat Oy / Mediabot Oy

Koulutuksen hinta: 390  yhdeltä osallistujalta, lisäosallistujat -50 %
Alennus lasketaan automaattisesti, kun ilmoitat useamman henkilön kerralla.

Kuvaus

Koulutuksen kuvaus:

TikTok-mainonta on täällä – miten sitä tehdään ja kenelle se sopii? TikTokin maine on ollut nuorten tanssikanavissa ja huumorissa, mutta yritykset löytävät sieltä liiketoiminnan. Miljardi käyttäjää on ylittynyt viime vuonna ja Suomessakin on yli miljoona tiliä. Mutta kuinka paljon käyttäjiä on eri segmenteissä? Onko TikTok otettava viestinnän portfolioon ja kuinka? Minkälaiselle yritykselle TikTok sopii? TikTok ei ole ohimenevä ilmiö, vaan se on otettava haltuun yrityksissä.

Suomessa TikTokilla on reilu miljoonaa kuukausittaista käyttäjää. Käyttäjistä Suomessa lähes puolet ovat 18-24 vuotiaita, mutta skaala kasvaa vauhdilla varttuneemmissa käyttäjissä. Mitä relevanttia sisältöä TikTokkiin voisi viedä? Minkälaisille yrityksille tai brändeille TikTok sopii? Minkälaista sisältöä? Koulutuksessa kuullaan lisää TikTokin mahdollisuuksista organisaatio käytössä.

Koulutus on tarkoitettu kaiken kokoisille yrityksille ja organisaatioille, somea työssään käyttäville, asiantuntijoille, esimiehille ja päättäjille. Organisaation kehittäjille, markkinoinnille, myynnille ja johdolle.

Koulutusvahvistus
Lähetämme koulutukseen ilmoittautuneille vielä erillisen koulutusvahvistuksen sähköpostitse viimeistään kolmea päivää ennen webinaaria. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että koulutustilaisuus saattaa peruuntua vähäisen osallistujamäärän takia.

Peruutusehdot
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % webinaarin hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.