Osakassopimukset

Webinaarin ajankohta:
to, 7. syys, 2023 klo 9.00 - 12.00

Mitkä ovat osakassopimuksen sudenkuopat? Miten osakassopimus käytännössä laaditaan? Mistä ehdoista osakkeenomistajien välillä on välttämätöntä sopia?

Koulutuksen sisältö

Kouluttaja

Hanna-Mari Harju
OTM, lakimies, Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy

Marita Iskala
OTM, KTM, asianajaja, Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy

Valtteri Nieminen
OTK, HTM, Specialist Counsel, Suomen Hankintajuristit Asianajotoimisto Oy

Koulutuksen hinta: 390  yhdeltä osallistujalta, lisäosallistujat -50 %
Alennus lasketaan automaattisesti, kun ilmoitat useamman henkilön kerralla.

Kuvaus

Koulutuksen kuvaus

Osakassopimus on osakkeenomistajien välinen sopimus, jolla usein määrätään osakkeenomistajien keskeisistä oikeuksista ja velvollisuuksista. Osakassopimuksella pyritään vastaamaan niihin kunkin yhtiön tarpeisiin, joita lainsäädäntö ei pysty tyydyttämään. Osakassopimuksella voidaan poiketa tahdonvaltaisesta lainsäädännöstä. Yhdessä lainsäädännön ja yhtiönjärjestyksen kanssa osakassopimus muodostaa raamit yhtiön toiminnalle.

Jokaisen yrittäjän onkin tiedostettava, millaiset vaikutukset osakassopimukseen sitoutumisella on ja millaisia kompastuskiviä osakassopimuksen tekemisessä on vältettävä. Tämä on tärkeää sekä osakkeenomistajan aseman että yhtiön toimintaedellytysten turvaamisen kannalta.

Mitkä ovat osakassopimuksen sudenkuopat? Miten osakassopimus käytännössä laaditaan? Mistä ehdoista osakkeenomistajien välillä on välttämätöntä sopia? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan tässä koulutuksessa, joka tarjoaa kattavan läpileikkauksen osakassopimusten teoriaan ja käytäntöön. Koulutuksessa käydään läpi sekä osakassopimusten perusteita että todellisia käytännön tilanteita, jotka on hallittava onnistuneen osakassopimuksen tekemiseksi.

Koulutusvahvistus
Lähetämme koulutukseen ilmoittautuneille vielä erillisen koulutusvahvistuksen sähköpostitse viimeistään kolmea päivää ennen webinaaria. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että koulutustilaisuus saattaa peruuntua vähäisen osallistujamäärän takia.

Peruutusehdot
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % webinaarin hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.