Konserniseurannan ja omistajaohjauksen tehostaminen

Webinaarin ajankohta:
ti, 13. kesä, 2023 klo 9.00 - 12.00

Miksi omistajaohjaus vie tavoitteisiin operatiivista johtamista nopeammin ja varmemmin?

Tästä koulutuksesta ja kokemusten vaihtotilaisuudesta saat lisäeväitä myös siihen, mitä tähän asti olet tiennyt omistajan vastuusta. Mitkä ovat konsernijohtamisen tehokkaimmat työkalut, joiden avulla koko organisaatiota ja sen yksiköiden johtoa voidaan haastavissakin olosuhteissa auttaa pääsemään etukäteen asetettuihin tavoitteisiin?

Koulutuksen sisältö

Kouluttaja

Riku Lehtinen
LJK, pääanalyytikko, Strategic Accounting Finland Oy, Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n jäsen

Koulutuksen hinta: 390  yhdeltä osallistujalta, lisäosallistujat -50 %
Alennus lasketaan automaattisesti, kun ilmoitat useamman henkilön kerralla.

Kuvaus

Koulutukset kuvaus:

Miksi omistajaohjaus vie tavoitteisiin operatiivista johtamista nopeammin ja varmemmin? Tästä koulutuksesta ja kokemusten vaihtotilaisuudesta saat lisäeväitä myös siihen, mitä tähän asti olet tiennyt omistajan vastuusta.

Mitkä ovat konsernijohtamisen tehokkaimmat työkalut, joiden avulla koko organisaatiota ja sen yksiköiden johtoa voidaan haastavissakin olosuhteissa auttaa pääsemään etukäteen asetettuihin tavoitteisiin?

Koulutusvahvistus
Lähetämme koulutukseen ilmoittautuneille vielä erillisen koulutusvahvistuksen sähköpostitse viimeistään kolmea päivää ennen webinaaria. Pidätämme oikeuden muutoksiin. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että koulutustilaisuus saattaa peruuntua vähäisen osallistujamäärän takia.

Peruutusehdot
Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % webinaarin hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.