Koulutuskalenteri uusi

Tallenne käytössä 30 päivää

Lähes kaikki webinaarit tallennetaan, joten voit katsoa webinaarin jälkikäteen tallenteena. Tallenne on käytössäsi 30 päivän ajan.

Laskutetaan koulutuksen jälkeen

30 vuoden kokemuksella olemme luotettava koulutusten järjestäjä ja kouluttajamme ovat oman alansa vahvoja ammattilaisia.

Lisäosallistujat -50% hinnalla

Jos samasta organisaatiosta osallistuu koulutukseen useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan!


Johtaminen

Syvennä osaamistasi

Verkkokoulutukseen osallistuminen on helppo ja joustava tapa kouluttautua työpäivän lomassa – tuomme ajankohtaiset aiheet ja kiinnostavan sisällön luoksesi sijainnistasi riippumatta!

Monipuolinen opetus

Webinaari on koulutustilaisuus, jossa kouluttaja etenee koulutusohjelman sisällön mukaisesti, aivan kuten normaalissa lähiopetuskoulutuksessakin.
Lähes kaikki webinaarit tallennetaan, joten voit katsoa webinaarin jälkikäteen tallenteena. Tallenne on käytössäsi 30 päivän ajan.

Näin osallistut

Tarvitset osallistumista varten tietokoneen, tabletin tai puhelimen nettiyhteydellä. Osallistujille lähetetään viikkoa ennen webinaarin ajankohtaa vahvistus koulutuksesta, toimintaohjeet sekä lähempänä tapahtumaa vielä erikseen henkilökohtainen linkki webinaariin.

Tutustu kouluttajiimme

Jarkko Koivuniemi
Tieto- ja teknologia-arkkitehti, Suomen Ammattipuhujat Oy / Mediabot Oy

Leena Juusela
Senior Tax Manager, DE, Tuokko Ltd

Visaperttu Vasala
Associate, HPP Asianajotoimisto Oy